Contradanscursus te Hingene – seizoen 2014

Deze week kreeg ik naar jaarlijkse gewoonte een berichtje van Koen De Vlieger – De Wilde, de dansante conservator van het Kasteel van Hingene in mijn mailbox. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die eens wil proeven van Historische Contradans. Warm aanbevolen met andere woorden!

“Goedemiddag,

Op deze winterse dag wil ik u graag van harte uitnodigen voor de contredanscursus, die Stichting Klassieke Dans in de lente zal organiseren in het kasteel d’Ursel.

De lessen vinden plaats op zaterdagen 9 maart, 13 april en 4 mei, telkens van 10 tot 17 uur. De prijs bedraagt 100 euro voor de hele reeks (inclusief dranken en lunches).

Voor verdere informatie en inschrijving kunt u terecht bij Johan Goessens van Stichting Klassieke Dans op info@stichtingklassiekedans.be of 0498 36 61 71.

En voor wie ze nog niet gezien heeft: de links naar de foto’s van de voorbije Winterbals staan op de Facebookpagina van het kasteel (http://www.facebook.com/#!/pages/Kasteel-dUrsel/105183770190 en dan een beetje terugscrollen naar december).

Met vriendelijke groet,

Koen”