Ondernemer van het jaar

IMG_5506

In de sector die het meeste bijdraagt tot het Bruto Binnenlands Geluk zijn heel wat ondernemers actief die niet zo vaak het voetstuk krijgen dat ze verdienen. Cristoph van La Machine à Recoudre le Temps is één van hen. Ik wijdde al enkele bijdragen op deze blog aan hem en zijn uitzonderlijk talent. Maar soms groeien hobbies uit tot je inkomen. Ik kan daar van meespreken. Ook ik maakte van mijn passie voor geschiedenis en erfgoed mijn beroep. Omdat het niet anders kon, omdat dit eten en drinken voor mij is, kortom het leven zelve. Zo ook voor Cristoph met zijn passie voor historische kostuums en baljurken. Ik wens hem alle succes toe. Wie plannen heeft om te trouwen in een authentiek kostuum, of als dansgroep net dat extra classy wil: voortaan maar één adres!

La Machine à Recoudre le Temps
ossenstraat 104 9000 Gent
00 32 (0)499 417 966
lamachinearecoudreletemps@hotmail.com
BTW: BE 0416 711 912

http://lamachinearecoudreletemps.tumblr.com/