Biennial EDC Conference is goed verlopen

Bath_lezing_002_new

Door de nodige internet- en treinperikelen van dien, duurde het wat langer om wat te posten over de Biennial EDC Conference waaraan ik deelnam in Bath (U.K). De conferentie vond plaats in het magnifieke 18de-eeuwse Prior Park Castle. Momenteel is er een boarding school, zo’n typisch Britse kostschool, gevestigd. De priory – de pastorij zeg maar – van het complex vormde ons logement, omgeven door een romantische tuin vol bronnetjes en eekhoorns. Het uitzicht over de Prior Park Landscape Garden met de historische stad Bath als deel van het decor moet je gezien hebben om het te geloven.

Ik mocht er mijn wetenschappelijk onderzoek in functie van mijn doctoraat presenteren voor een groep danshistorici uit heel Europa. Met heel enthousiaste reakties tot gevolg. Zelden zoveel feedback gekregen na een lezing als deze keer, waarvoor mijn oprechte dank. De komende weken zal ik zoals gewoonlijk een paar reisimpressies posten, en kunnen jullie meegluren door de bril van een danshistoricus op visite in London en Bath.