Een nieuw jaar, een nieuwe stijl

wordpress_logo

Deze blog bestaat inmiddels een 5-tal jaar, waarvan de afgelopen drie jaar in een nieuw kleedje. Dat nieuwe kleedje had destijds erg veel voeten in de aarde. Ik kwam toen van een weinig aanpasbaar blogpost-blogje en wilde inneens alles helemaal anders. Aanvankelijk dacht ik er zelfs over om een eigen blog te schrijven in Django. Dat was lichtelijk overdreven uiteindelijk, want WordPress bood, ook toen al zoveel meer. Maar dan nog wilde ik het liefst van alles nog wat zo configureerbaar mogelijk houden en volledig de stijl en lay-out van mijn blog in handen houden. Het resultaat was er ook naar: het bleef eruit zien als een huis-tuin-en-keuken lay-out van het zesendertigste knopsgat. Door scha en schande wordt een mens wijs en dus besloot ik het deze keer gewoon helemaal gewoon te doen zoals iedere rechtgeaarde huis-tuin-en-keukenblogger betaamt. Kies een thema, configureer het een halfuurtje en zwier het online. Ik probeer het een tijdje en als het jullie bevalt, wordt het een blijvertje. Indien niet: laat gerust weten, dan keer ik terug naar de gouwe-ouwe.