GEMASKERD EN MET EEN TAART NAAR HET VENETIAANS BAL

annojo_carnaval_venetie

Op zaterdag 2 oktober 2010 vindt in de Gentse Handelsbeurs een heus Venetiaans bal plaats. Helaas zijn de kaarten uitverkocht (ongezien!). Maar misschien kun je het ook proberen met een taart.

Beeld je in dat we de klok driehonderd jaar terugdraaien. Je bevindt je in een weelderig ingeklede barokke concertzaal in het hartje van Venetië. Rondom je een bevreemdend decor. Maskers in alle vormen en maten. Je herkent niemand. Lakeien bieden je kleine amuse-bouches aan terwijl je geniet van een intens glas wijn. De beste dansers nemen je mee op het ritme van barokklassiekers. Klank en dans vermengen zich met de smaak van heerlijk zoet gebak en chocolade. In de verte hoor je klanken vanuit de toekomst. De grens tussen droom en realiteit vervaagt en verandert in een zinnenprikkelend geheel…

Tips voor de perfecte barokoutfit: Avothea, Burgstraat 28-30, 9000 Gent of http://www.avothea.be/

De eerste vijftig personen met een zelfgebakken Baroktaart mogen gratis binnen. Verder maken zij kans op eeuwige bakkers-roem, want de een jury beslist die dag wie de beste, mooiste, lekkerste Baroktaart gebakken heeft.

Wat moet je hiervoor doen? Gewoon een mailtje sturen naar Bal@festival.be met de boodschap dat jij een fantastische taart gaat bakken. De eerste 50 geregistreerden mogen op 2 oktober gratis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *