Tijdslijn manie

Tijdslijn

Ik heb al een tijdlang iets met tijdslijnen. Is het omdat Facebook daar zo goed in is? Misschien. Ik stel alleen maar vast dat ik erdoor gefascineerd ben en dat ik het een geweldig intuïtief instrument vind om complexe informatie helder weer te geven. Sinds vandaag heb ik er dus ook één hier op de website. Je vindt ‘m voortaan in de menubalk terug. Veel beter dan een ‘What’s new’ of ‘Noviteiten’ zoals ik het ooit placht te noemen (wie verzint toch zo iets?). Ik gebruik er Timeline JS voor wat ik na lang zoeken als één van mijn favorieten beschouw. Gemakkelijk in gebruik en mooi. Zo hoort het. Het zou ook goed werken met touchscreens. Let niet op de data: die zijn slecht indicatief. Mijn posts gaan nl. zelden specifiek over 1 datum (hoewel) en dus plak ik er soms maar een datum in de buurt op.