Update Corso Project

We zijn inmiddels al iets meer dan een weekje online met de oproep dus tijd voor een update. Ondertussen al 7 reacties binnen van Leuvenaars, gemiddeld dus ongeveer 1 per dag. Een mooi ritme dat ik echter graag nog een paar weken zou aanhouden. De oproep vind je hier.

Maar ook het Stadsarchief Leuven zette haar beste beentje voor en stuurde bovenstaande foto door. Momenteel is het nog onbekend wie de fotograaf was en wanneer ze werd genomen. Wie het weet mag altijd contact opnemen.

Binnenkort ga ik zelf eens kijken voor wat bouwdossiers, want als mijn vermoeden correct is bestaat op dit perseel al sinds 1902 een danszaal. De oorspronkelijke ging verloren met de brand van Leuven. Tussen de twee wereldoorlogen kwam er een nieuwe zaal die er deels nog staat, maar zeker ook deels werd vernietigd tijdens WO II.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…