Afscheid van een episode

Beste lezer,

Bedankt om deze blog te bezoeken. Ik weet natuurlijk niet of u hier voor het eerst komt of u een regelmatige bezoeker bent geweest. Maar ik moet u wel informeren dat deze blog niet langer actief beheerd wordt. De vzw die de basis vormde voor deze blog, bestaat niet langer. Het is een afgesloten episode in mijn leven om dansant erfgoed op de kaart te zetten in Vlaanderen. Sinds deze blog begon in 2009 begon, veranderde er heel wat in erfgoedland. Van een relatief marginaal verschijnsel in de academische wereld, groeide het uit tot één van de meest besproken onderwerpen vandaag de dag. Als je vandaag een congres met danshistorici bezoekt ligt de gemiddelde leeftijd ongeveer 50 jaar jonger dan toen ik er voor het eerst mee begon. Er is dus hoop voor de toekomst van het vak. Ik hoop de vzw en haar meest zichtbare activiteit, nl. deze blog, positief heeft bijgedragen door kennis en inzichten te delen en uit te dragen. Deze blog blijft nog even online staan en ook het e-mail adres blijft nog tot zo lang actief. Het ga jullie goed en tot een andere keer.

Cor Vanistendael

Update 27/02/2022: naar aanleiding van het onverwachte overlijden van Dre Peremans Sr. op 26/02/2022 merkte ik dat mijn leesvoer sectie op deze website niet meer werkte. Ik heb alle artikels nu in pdf opgeladen en ze zijn weer downloadbaar zoals van ouds.